Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poprawka błędów, bugów, PTZ

Autor Wiadomość
Poprawka błędów, bugów, PTZ
Sprawdź:
Jako, że mimo moich odpowiedzi w postach pytania dotyczące błędów cały czas się pojawiają postanowiłem umieścic to info w newsach.

Poprawka błędów,bugów,ptz jest gotowa, jednak będzie ona wprowadzona dopiero po grudniowym restocku (również przypomne ze dzien uzupełnienia nagród, będzie znany dopiero w dniu restocku).
Trochę dziwne, że nie wczesniej, jako, iż nie wiem jak się potoczą losy userów, którzy obecnie mają po 0 ptz czy też nie otrzymali statusu z-listera, mimo iż posiadają 20 znajomych ...

Pozdro

[Obrazek: zarabiam.com.png]
RE: Poprawka błędów, bugów, PTZ
Ehh... Lockerz poleciał teraz w ciula totalnego.

Wiecie, że po restocku grudniowym zostanie zamontowany nowy system i desing? I to jest pewnie ta poprawka... Tylko dlaczego po...

PS. Jeszcze jedna dobra wiadomość - podobno nowy system zamawiania ma działać już na tym restocku. A jak będzie zobaczymy.
PS2. Info na temat grudniowego restocku lockerz powinien podać w tym tyg. lub w weekend.
skoro daleś jedną "dobrą" to ja dam jeszcze jedną "złą"...

prawdopodobnie po tym restocku ceny przedmiotów wzrosną (coprawda będą nowe możliwości zbierania ptz, jednak ogolnie i tak gorzej na tym wyjdziemy).

[*]

[*] Tego się obawiałem, wiedziałem że nie uda mi się uzbierać na netbooka tak łatwo !

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Nie wzrosną, lockerz tak napisał Tongue Już tak nie zapalajcie tych świeczek będzie OK.
szkoda wiedzialem ze bedzie trudno
Wcześniej czy później można się było tego spodziewać że nie wszystko będzie takie kolorowe. Ale z tego co pamiętam to tak jak Razer powiedział to chyba w tym miechu jeszcze cen nie podniosą (chyba że nie jestem na czasie z newsami Tongue).
w tym nie podniosą na 100% mowili już o tym, ja miałem na myśli restock po nowym roku.

Długo będzie jeszcze strona Lockerz wyłączona.? Kiedy wchodzę na http://www.lockerz.com to pokazujemi sie komunikat : Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team

albo wchodzi mi na strone : domainnotlocated.com
Nikt nie jest w stanie powiedzieć jaka jest tego przyczyna, a ich może być milion pięćset ;P

Poza tym już kilkakrotnie były zakładane tematy na ten temat. Opcja "Szukaj" nie gryzie Wink
Odpowiedz