Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dla nowicjuszy - uzupełnianie danych

Autor Wiadomość
Dla nowicjuszy - uzupełnianie danych
Sprawdź:
Jak uzupełnic dane w setting lockerz :

[Obrazek: formularz.gif]

[Obrazek: zarabiam.com.png]
RE: Dla nowicjuszy - uzupełnianie danych
PHONE

Wpisujemy 0048......
(w miejsce kropek wasz numer)

Co do daty najpierw miesiac, potem dzien i rok urodzenia.
Warto dodać żeby nie bać się podawać swoich danych, to sprawdzona firma, a jeśli chce się coś wygrać, to na Pana KIilghdeilbu nagrody nie wyślą Smile.
Witam. Ja chciałbym się dowiedzieć czy można nabić sobie punkty tworząc fikcyjne konta? Strona dopuszcza możliwość rejestracji kilku domowników z jednego komputera więc czy coś się stanie jak ktoś naprodukuje sobie kilka kont i nabije punkty?
<nie wiedziałem gdzie zamieści pytanie i dlatego umieściłem je tu>
(07-11-2009 00:53)xellos666 napisał(a):  Witam. Ja chciałbym się dowiedzieć czy można nabić sobie punkty tworząc fikcyjne konta? Strona dopuszcza możliwość rejestracji kilku domowników z jednego komputera więc czy coś się stanie jak ktoś naprodukuje sobie kilka kont i nabije punkty?
<nie wiedziałem gdzie zamieści pytanie i dlatego umieściłem je tu>

raczej nic tym sposobem nie zdzialasz, wiele osob mimo iż wygralo nie otrzymało nagrody przyklad takiej sytuacji znajdziesz w dziale : NAGRODY->Oszustwo nie popłaca.

Proszę nastepnym razem zalozyć nowy temat i nie offtopicowac Smile

mam pytanko jeśli ja założyłem konto i mój brat to będą przesyłać te nagrody ?
zależy czy masz zmienne ip... jak nie masz to pewnie punkty z konta usuną
a właśnie jeden z zarządców był (lub jest) prezesem amazon
"Each person within a household can have their own account" - "Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto", co by znaczyło że może być więcej niż jedna osoba na jedno stałe IP...hmm tylko ciekawe ile
(08-11-2009 02:38)xellos666 napisał(a):  "Each person within a household can have their own account" - "Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto", co by znaczyło że może być więcej niż jedna osoba na jedno stałe IP...hmm tylko ciekawe ile

myśle ze około 5 osób to maximum Smile
osobiscie nie mam nikogo z rodziny dodanego jednak znajomi wiem ze braci i siostry dodawali z jednego PC i nie wiązało sie o z żadnymi konsekwencjami.

Mam pytanko. JEst jakakolwiek mozliwosc zmienienia danych po rejestracji?
Odpowiedz