Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Nie mogę wejść na Lockerz

Autor Wiadomość
RE: Nie mogę wejść na Lockerz
Sprawdź:
te proxy są z reguły szybkie, ale po 10 minutach padają i nowe trzeba wklepać -> a te pojawiają się co chwile na tej stronie ;]
No nic, to chyba będę musiał korzystać dzisiaj z proxy, albo poczekać, aż mi Lockerz odpisze na e-maila jeszcze dzisiaj Wink
To jakis zbieg okoliczności ze mi też nie chodzi od dzisiaj lockerz ?
Mi Lockerz normalnie hula.
Ja już dostałem odpowiedź od supportu. Brzmi ona tak :

Hey there,

Try simply clearing your cache and cookies, quite your browser, and log back
in. This should fix your problem.

Thank you for contacting us.

-

Lockerz Support

Hmm szkoda bo już to robiłem po pare razy i nie dało to rezultatu. O banie nic nie powiedzieli.
Moja siostra na swoim lapie też nie może wejść na lockerz. Pingowałem ich strone z obydwóch kompów i 100 procent utraconych danych nawet z połączeniem pominięcia routera. Zero. I teraz co dalej ? :/ Ehhh chyba ten restock pójdzie w zapomnienie :/
Da coś zmiana IP ?
Szczerze wątpie. Jedynie zmiana IP przez proxy to jeszcze jakoś tak.
Lipa jak ....
A tak się napaliłem na ten restock =/
No będziemy przez to cierpieć :/ Jestem bezradny totalnie... Myślałem, że może zmiana DNS coś zmieni ? Smile Spróbuj jak chcesz bo ja narazie nie mam czasu.

Edit :

Ja coś tam poszperałem w DNS i zainstalowałem Google Chrome i o dziwo teraz na każdej przeglądarce : Operze, Mozilli i IE lockerz chodzi Smile Spróbuj tego albo tego i powinno pomóć Smile
Wystrczyło normalnie zmienic IP Wink
Wątek zamknięty