Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Konkurs 18 - Wzór Forumowego kubka !

Autor Wiadomość
RE: Konkurs 18 - Wzór Forumowego kubka !
Sprawdź:
Prac było naprawde baaardzo dużo i nie mieliśmy łatwego wyboru, jednak po burzliwej dyskusji ukazujemy ranking :

1. Miejsce :
[Obrazek: kubek6.png] Czarny767

2. Miejsce :
[Obrazek: 16964233.jpg] Maniew

3. Miejsce :

[Obrazek: wersja1z.png]
Kicha

Dziękujemy za udział w konkursie wszystkim użytkownikom i zapraszamy do następnych.

Nagrody :

1. Miejsce - 50 LFE$
2. Miejsce - 30 LFE$
3. Miejsce - 10 LFE$

Uwaga ! Wybraliśmy także 15 prac, które będą brały udział w ankiecie o tytule "Wybierz swój wymarzony kubek" - gdzie będziecie mieć możliwość zagłosowania na kubek który najbardziej Wam się podoba.
15 prac wybranych przez Nas zostanie także nagrodzonych dodatkowo 10 punktami reputacji ! Ankieta znajduje się tutaj : http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=10897

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Oooo... Wygrałem Smile Miło Mi Smile
ile beda kosztowaly te kubki?
jeszcze nie wiadomo pytałem admina i też nie wie, po wybraniu kubku w ankiecie moze się czegoś więcej dowiemy
Cena nie jest mi jeszcze znana ale zapewne bedzie zalezna od osoby która w danym momencie bedzie posiadala najwiecej
lfe$ . Stałego sponsora dalej nie mamy, wiec kubków na początku będzie tylko kilka.

Ja bym chętnie kupił za PLNy. Albo tak jak na Lockerz, im więcej LFE$ tym większa zniżka na kubek
wez pod uwage ze jesli 30 osob bedzie chcialo kupic kubek powidzmy za 50% ceny to i tak go nie dostana bo funduszy nie bedzie, wiec jest to niedopracowany pomysł. Jeśli ktoś już chce dać jakąś sugestie to niech ją dopracuje tak by mogła zaistnieć ;s

Przykład ?
Bilety na restock, osoby które wykupią wejście otrzymają link do strony pod którym pojawi się rozdanie - i wygra pierwszy.
LFE przepadają bezpowrotnie. To oczywiscie jeden z przykładów który wymyśliłem 10 sekund temu. Jeśli macie inny sprawiedliwy pomysł na podział kilku kubków - to piszcie/proponujcie.

a kiedy dostaniemy te reputy (te 15 osób)?
gotowe=]

Jupii jestem w top3 Big Grin
Latwo nie bylo Smile
Odpowiedz