Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odczucia po LIPCOWYM restocku !

Autor Wiadomość
RE: Odczucia po LIPCOWYM restocku !
Sprawdź:
Lagi lagi i jeszcze raz LAGI!
Znajomy widzial 1000$ i 750$, a i tak wygral gorsza nagrode niz ja, on 25$, a ja 50$ choć nie widziałem wymienionych wczesniej nagrod. Doswiadczenie > all Tongue
Takk LAGGii i tyle
Ale ważne ze wygralem 25$ jako pierwszą nagrode z lockerz Big Grin
kurde, ja właśnie nie wiem czy na pewno coś wygrałem (niewczytanie się ost. strony i odjęcie PTZ), ale jeśli tak, to udało mi się zgarnąć, zgodnie z moimi wcześniejszymi planami, fioletowego nano Wink
Mnie nawet nie zalogowało dziadostwo!
Zdziwienie... zdziwienie... zdziwienie... do teraz nie wieżę, że mam tylko tapetę Sad
dobrze bylo 2 udany restock od 2009 roku
kurde ja tak jak koledzy..pisało w getptz ze otwarte,wchodze a tam nie ma zadnego logowania ,wiec pomyslalem ze bład i odswiezałem ale zadnegologowania nie było Sad loguje sie dziś i i czytam o waszych wygranych Sad
To był mój pierwszy restock i jestem szczerze zawiedziony. Aby wygrać trzeba kampić kilka dni -niech będzie, bo i tak możesz robić inne rzeczy na kompie- ale z wybieraniem nagród to porażka. Trzeba mieć ogromne szczęście, by wziąć cokolwiek sensownego. Mam nadzieję, że IMac i Paypal będą po 10 tys - wtedy może się udać.
Nawet jak będzie po 10 tyś są marne sznase. Wiele osób myśli, że po prostu wbija się na restock i bierze nagrodę, którą się chce (ja też tak na początku myślałem) a tak na prawdę bierze się to co pod mysz najszybciej podejdzie. Symulator resa, wpisywanie kapczy na tym symulatorze, trening oczywiście pomagają, ale w bardzo bardzo małym stopniu. Z moich obserwacji dochodzę do wniosku, że w 90% to szczęście decyduje o wygranej nagrodzie. Smile
Odpowiedz