Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No ja mam problem tego typu ze stracilem zliste chociaz powinienem ja miec wycofano mi maile ktore mialy status opened ale not aceppted ,ale przeciez to jest bug lockerz ze nie zaliczylo mi znajomych a nie moja wina.Fajna sprawa ze teraz mozna zmienic adres email w settings .
Zal....
Mialem zaproszonych 17 osob ale wyswietlalo mi sie ze 10....
Wczoraj zaprosilem jeszcze 2 wiec juz 19.
Dzis wchodze a mam wyswietlone ze mam zapro 17 osob i dalo mi tylko 9 ptz za zalegle zaproszenia... WTF ?!?!
MI tez dodało ludzi tylko mi nie dodało PTZ za ich dodanie ale mówi sie trudno jak dla mnie to ta wersja jest OK I jeszce dodałem ostatnio 2 ludzi i pisze za mam tylko 7 :/ Ale co tam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2010 16:40 przez Fryta61.)
U mnie wszystko pomyślnie , z 0 znajomych skoczyło do 18 ( 2 nie zaliczyło), dostałem zaległe pkt, teraz tylko czekac na restock w odpowiednich godzinach, i liczyć na łaskawość celników ^^.