Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Poradnik Konfiguracja Taskera >Film< Admin & Magnus
Dzięki Monster + dla ciebie
Ale i tak u mnie nie działa poprawnie,po kliknieciu na record pojawia się to "Star Windows Recorder Failed" może robie coś źle?
nie robisz nic źle, po prostu masz siódemke albo viste masz linka do innego Taskera. Jest bardziej rozbudowany, ale też łatwy w obsłudze. Trzymaj: Jitbit Macro Recorder
Mam nadzieję, że się przyda
Raziel mam malutki problem z tym programem wypełnia dobrze wszystko oprócz kraju,na forumowym restocku gdy nagram cały formularz razem z krajem,potem znajde inny symulator http://italialockerz.altervista.org/simu...detail.php i tam biore playback wypełnia wszystko dobrze ale wybrał kraj Portugal a nie Poland,czy to na restocku będzie? bo nie wiem czy wypełniac kraj przez ctr + f
U mnie wszystko śmiga, kraj elegancko wypełnia. Gdyby wybrało Portugal musisz być na to przygotowany i tak jak napisałeś szybko zmienić za pomocą ctr + f