Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
kolego logowałem się wpisałem 3x złą kapcze (około 30s)
zanim wszedłem do elektroniki to były shuffle i nano 1 próbowałem shuffle i nic
więc trzymały się coś koło minuty
chyba sobie zartujesz jak wbilem na restock zalogowalem sie za pierwszym razem moze zeszlo mi najwyzej 10 sec max to 12
zanim wbilem w "brands we love" to tylko moje oczy ucieszyly zielone pp 75, 50, 25 $
probowalem jeszcze wziac 75$ ale sie nie udalo potem pozostalo tylko 25$
no z elektronika to nie wiem jak bylo bo nie wchodzilem
Dokładniej precyzując to przy wejściu na restock zaraz po rozpoczęciu napotkałem małego faila bo zacząłem włączać przez przypadek jakiś program i mi kompa przymulił więc można było zgarnąć spokojnie te 50$, jak by się ktoś postarał to by nawet zdążył wziąć 750 Tylko trzeba było wejść przez przeglądarkę bo o ile wiem to LRC zrobił opóźnienie w granicach 2sekund, tzn. wył alarm a okienko się nie pojawiało.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.