Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wasze sposoby na PTZ !

Autor Wiadomość
Wasze sposoby na PTZ !
Sprawdź:
Pochwalcie się swoimi sposobami na zbieranie znajomych Smile
osobiście rekrutuje nowych poprzez strone z zaproszeniami bądź sledzika na naszej klasie Big Grin

PS. TO NASZ SETNY WĄTEK ! Smile)) Tongue

[Obrazek: zarabiam.com.png]
RE: Wasze sposoby na PTZ !
Ja poprostu pisze do znajomych ze jest taka fajna strona itp...oni sie rejetruja i tyle i sie ich troche nazbierali Wink
Ja narazie mam mało znajomych a niewiecie czemu mi nie zaliczyło jak mój brat sie zarejestrował?
Na głównej pisze, że dodany do listy znajomych, a dalej mam 16 niezaproszonych a powinno byc 15

Pomogłem ??? Zrewanżuj się i Kliknij Tutaj!
[Obrazek: rupj5x.png]
(19-11-2009 21:26)jakubu napisał(a):  Ja narazie mam mało znajomych a niewiecie czemu mi nie zaliczyło jak mój brat sie zarejestrował?
Na głównej pisze, że dodany do listy znajomych, a dalej mam 16 niezaproszonych a powinno byc 15

ExclamationExclamationExclamationExclamation pytanie nie wymaga odpowiedzi,
odpowiedz ta sama co w wypadku 0 ptz czy niedochodzacych zaproszen-wina po stronie lockerz

@down
w piątek jest koniec konkursu z ref linkami - dużo osób nie bierze udziału jeśli się załapiesz to wygrasz strone u mnie Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
a ja tam szukam znajomych ale jakos slabo to w piątek robie witryne Tongue Tongue

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Ja próbowałem na Stemie ;d ale cos nie wyszło ;d
Ja zapraszam kolegów z klasy i znajomych ciężko to idzie bo niektórym się nie chce zakładać ale już wiem ze 2 koledzy moi założą tu konta w szkole.
Ja wchodzę na Czata i namawiam ludzi. Rzadko taka osoba się trafi, ale wkręciłem w to tam 3 osoby w dwa dni.
Reklamuje też zaproszenia na GG.
Polecam sposób z ciągłym klikaniem w submit kiedy odpowiadacie na pytania. Niekiedy można zdobyć tak więcej niż 2 pkt.
(29-11-2009 12:04)Xasteu napisał(a):  Polecam sposób z ciągłym klikaniem w submit kiedy odpowiadacie na pytania. Niekiedy można zdobyć tak więcej niż 2 pkt.

a czy czasem przez ten sposob nie dadza bana?
Odpowiedz