Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja narazie mam mało znajomych a niewiecie czemu mi nie zaliczyło jak mój brat sie zarejestrował?
Na głównej pisze, że dodany do listy znajomych, a dalej mam 16 niezaproszonych a powinno byc 15
(19-11-2009 21:26)jakubu napisał(a): Ja narazie mam mało znajomych a niewiecie czemu mi nie zaliczyło jak mój brat sie zarejestrował?
Na głównej pisze, że dodany do listy znajomych, a dalej mam 16 niezaproszonych a powinno byc 15
pytanie nie wymaga odpowiedzi,
odpowiedz ta sama co w wypadku 0 ptz czy niedochodzacych zaproszen-wina po stronie lockerz
@down
w piątek jest koniec konkursu z ref linkami - dużo osób nie bierze udziału jeśli się załapiesz to wygrasz strone u mnie
(29-11-2009 12:04)Xasteu napisał(a): Polecam sposób z ciągłym klikaniem w submit kiedy odpowiadacie na pytania. Niekiedy można zdobyć tak więcej niż 2 pkt.