Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: XBOX CZY PS3?
Ankieta jest zamknięta.
PS3 59.89% 112 59.89%
XBOX 40.11% 75 40.11%
Razem 187 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Xbox CZY Ps3 ? ankieta

Autor Wiadomość
[Zamknięty]Xbox CZY Ps3 ? ankieta
Sprawdź:
ankieta xbox czy ps3 Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
RE: Xbox CZY Ps3 ? ankieta
Wybrałem PS3 ponieważ podnieciłem się Blu-ray'em Smile A poza tym XBOX za bardzo oklepany Tongue

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Ba no jasne że PS3 ma w swoim arselane o wiele więcej opcji (blu-ray i darmowe granie przez neta to tylko kilka podstawowych zalet). No i na dodatek te ostatnio słyszane bany na użytkowników X`a nie pomagają im zbytnio Wink
xbox ma ten plus ze mozna go przerobic i piraty będą działać Smile

ale rowniez jestem za maja kochana ps3Tongue

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Jak na razie to ja jedyny wybrałem Xboxa ze względu właśnie na pirarckie gry Tongue
Ja wybieram xboxa bo piraty działają ;P
pc to to samo co xbox, te exclusivy na xboxa smieszne sa haha
gears of war? na pc tez jest
hmm co tam jeszcze ...
na ps3 uncharted,uncharted 2, haivy rain, gran tourismo itp tylko i wylacznie na pleya

zagłosowalem na ps3 poniewaz posiadam ta konsole i jestem zadowolony + ten blue ray Smile) niesamowite , dzwiek i obraz, kolosalna roznica dla posiadaczy telewizorow full hd
sentyment do ps'ów od małego miałem playstation w pierwszej wersji, potem dwójeczka, pora na zgarnięcie 3 Big Grin
Za rok będę miał Ps3 z lockerz hehe
(25-11-2009 16:32)vladdyboy napisał(a):  pc to to samo co xbox, te exclusivy na xboxa smieszne sa haha
gears of war? na pc tez jest
hmm co tam jeszcze ...
na ps3 uncharted,uncharted 2, haivy rain, gran tourismo itp tylko i wylacznie na pleya

zagłosowalem na ps3 poniewaz posiadam ta konsole i jestem zadowolony + ten blue ray Smile) niesamowite , dzwiek i obraz, kolosalna roznica dla posiadaczy telewizorow full hd

Ps3 ma więcej takich gier ponieważ jest nowszy od xbox
a co do grafy i dźwięku xbox ma lepsząTongue
Wątek zamknięty