Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
[Zamknięty]Regulamin !!

Autor Wiadomość
[Zamknięty]Regulamin !!
Sprawdź:
Regulamin :

1. Strony z zaproszeniami mogą wysyłać tylko osoby z napisanymi minimum 5 postami.
2. Swoja propozycję możesz dodać tylko raz.
3. Odświeżać (bumpować) temat możesz raz na tydzień.
4. Ekipa forum nie odpowiada za treści zawartych w tym dziale ogłoszeń oraz za nie wywiązanie się z umów zawartych na forum pomiędzy użytkownikami.
5. Zabrania się umieszczania stron (linków) promujących inne portale.
6. Regulamin może być modyfikowany w późniejszym czasie.
RE: Regulamin !!
Piękny, wspaniały, niesamowity, świetny!
Cool robota, oby tak dalej Big Grin
Mam nadzieję że po stworzeniu tego działu znikną linki do stron z sygnaturek. Ale jak powszechnie wiadomo nadzieja matką głupich...
Ej no ale jak jest jakaś zmiana w regulaminie to trzeba zmienić nazwę tematu np. Regulamin [Aktualizacja 03.02] Smile Bo ja np. przez to jeszcze ostatnio odświeżyłem po 3 dniach... Undecided
No, możnaby napisać aktualizacja czy coś, a nie od tak i nic nikt nie wie Big Grin
Już się do mnie jakiś newbie przyczepił o to o.O
Proponuję zablokować możliwość oceniania osobom które mają już założony temat w tym dziale.
Niektórzy użytkownicy oceniają wszystkim tematy na "1" żeby ich się bardziej wyróżniał.

Edit: Piszę poważnie. W dziale zaproszenia znajduje się wątek z 2 odwiedzinami i oceną "1" :|
[Zamknięty]Regulamin !!
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Regulamin/polityka prywatnoÅ›ci w esklepie. rekki 1 803 05-05-2022 13:07
Ostatni post: Majka
  Regulamin serwisu - imageboard Diav0li 1 1,748 04-06-2021 13:21
Ostatni post: Hybrid1990
  Regulamin na nowych serwisach HubabubaPl 1 1,458 02-02-2021 23:26
  Regulamin dziaÅ‚u DDK 1 9,118 05-10-2019 20:13