Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Filmy w PLAY

Autor Wiadomość
Filmy w PLAY
Sprawdź:
Siemka. Ostatnio zobaczyłem, iż niektórzy nie widzą niektórych filmów.
Nasz forumowy chikita także nie wiedział, iż po wejściu w zakładkę Play, z lewej strony mamy przyciski Play, Videos i All. Klikamy na "All" i widzimy wszystkie 53 filmy.
Niektórym może się to wydawać oczywiste, ale niektórzy chyba o tym nie wiedzieli [na TS'ie kilka osób, a także mój kumpel, który dowiedział się o tym wczoraj, gdy mu powiedziałem].

Możecie dać reputa Tongue
RE: Filmy w PLAY
Proponuje podkleić. Również o tym nie wiedziałem ;E

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
co jest ja ogladam caly film [ 1 raz ] i ptz mi nie daje ... nic na koniec jest caly czas czarny ekran nie ma kodu do wpisania co jest ???
(01-03-2010 21:49)Gontarek napisał(a):  co jest ja ogladam caly film [ 1 raz ] i ptz mi nie daje ... nic na koniec jest caly czas czarny ekran nie ma kodu do wpisania co jest ???

Musisz oglądac film aż do skutku.
Krótka rada ale jakże przydatna.
Przypinam.
WTF?
"You've earned null ptz"
Filmik zaznaczył się jako oglądnięty ale punktów nie dostałem.
Miałem dzisiaj to samo niewiem czemu..

Ober16, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Też przytrafiła mi się akcja "null". O co come on?!
Na pewno nie dostaliście ptz? Zdarzyło mi się parę razy, iż po oglądaniu danego filmiku i przepisaniu kodu z obrazka, wyskoczył komunikat "You've earned 0 ptz". A punkty i tak mi zaliczyło.
Najwidoczniej Lockerz coś zmienia. :F
Ja miałem jak @Up lecz mi ptz nie zaliczyło ale im wybaczam bo teraz mają od ch**a roboty i nie dziwie się że im bugi wyskakują. Chociaż też nie są bez winy, od tego czasu mogliby "powiększyć" ilość swoich serwerów, założyć siedzibę w Europie (po I paczki lepiej by przychodziły tzn szybciej, po II korespondować też można by szybciej) mogli by zrobić stronę (chociaż główną chodzi mi o hallway) z możliwością wybrania języka. Jeśli jednak nie mogliby zrobić siedziby w europie (sorry że na końcu o tym pisze ale dopiero mi do głowy wpadło) to mogliby zatrudnić o te parę osób więcej, no bo raczej pieniędzy im nie brakuje nawet na założenie siedziby. Jeżeli napierdzieliłem głupot proszę o poprawienie mnie bo mam zajebisty ból po migrenowy (niestety miewam już migreny w takim wieku -.- ah ta genetyka) To by było na tyle.
Odpowiedz