Hej,
Gratulujemy wygrania nagrody na Lockerz!!! Aby lepiej służyć naszym członkom i mieć pewność, iż dostaną swoje nagrody, wysyłamy Ci mail z kilkoma opcjami:
1) Możemy wysłać nagrodę poprzez UPS i będzie ona najprawdopodobniej zatrzymana przez służby celne w twoim kraju. Ponieważ jesteś odpowiedzialny za cło i podatki, które twój kraj może nałożyć, będziesz musiał zapłacić kwotę, której nie możemy określić w tej chwili, abyś mógł otrzymać nagrodę. Jeśli odmówisz odebrania nagrody Lockerz będzie musiało zapłacić ogromne kary by wysłać ją z powrotem. Jeśli wybierasz ten sposób wysyłki, prosimy odpowiedzieć na ten mail tym zdaniem: "Tak, rozumiem, że mój kraj może nałożyć cła/podatki lub inne opłaty i zgadzam się z nimi, nie odmówię przyjęcia paczki." Jeśli z jakichkolwiek powodów odmówisz przyjęcia paczki po tym, iż powiesz nam, że zapłacisz, twoje konto zostanie wyzerowane, ponieważ Lockerz będzie musiało zapłacić duże opłaty.
2) Możemy wysłać nagrodę poprzez USPS (United States Parcel Service, czyli Poczta Amerykańska, potem przyniesie Ci to listonosz po prostu), dzięki temu masz większą szansę, że paczka nie będzie zatrzymana przez urzędników, a zatem masz większe szanse, iż nic nie zapłacisz. Lecz nie dostaniesz tracking numberu (czyli numeru listu przewozowego) swojej paczki i Lockerz nie będzie miało kontroli nad paczką po tym jak opuści ona nasz magazyn. Jeśli z jakiegoś powodu nie dostaniesz swojej paczki, Lockerz nie będzie mogło nic na to poradzić. Jeśli wybierasz tą opcję prosimy odpowiedzieć na ten e-mail zdaniem: "Tak, rozumiem, że Lockerz nie będzie miało kontroli nad moją paczką po tym jak opuści ona magazyn i chcę aby paczka była wysłana przez USPS."
3) Możesz także swoje ciężko zarobione punkty zwrócić ponownie na swoje konto bez żadnych kar i mieć nadzieje, że nagroda na którą polujesz będzie na następnym restocku. (Patrz na stronę po więcej informacji) Jeśli wybierasz tą opcję prosimy odpowiedzieć na ten e-mail zdaniem: "Tak, chcę, aby moje zamówienie zostało anulowane i moje PTZ wróćiły na moje konto na następny restock".
Tylko takie opcje mamy teraz. Chcemy wciąż się rozwijać, chcemy być coraz lepsi i lepsi. Mamy nadzieję, iż w przyszłości będziemy mieli więcej opcji do wyboru.
Nie jest to wygenerowany email. Jesteś wybranym członkiem, któremu staramy się pomóc, oferując Ci te opcje.
Prosimy wysłać odpowiedź na:
[email protected]. Prosimy wpisać w temacie: "Opcja lutowego restocku"
Prosimy odpisać na ten email przed Poniedziałkiem 15 marca 2010 roku przed 18:00 EST (24:00 cz. polskiego). Jeśli nie odpowiesz przed tym dniem twoje zamówienie zostanie anulowane, a punkty będą znów dodane na Twoje konto.
Dziękujemy bardzo,
Ekipa Lockerz