Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
witam, nie znalazłem takiego wątku wiec zaczynam nowy. mam problem z zaproszeniami, wczoraj mój kumpel zarejestrował sie z mojego zaproszenia na lockerze, ale mi jakby tego nie przyjęło bo wyświetla sie ze otworzył zaproszenie ale sie nie zarejestrował ;/;/ nie policzyli mi pkt z tego a brakuje mi jednego zaproszenia do z-listera, muszę napisać do niech z tym problemem?? czy to tylko jakiś błąd w stronie i mi sie po jakimś czasie wszystko doda??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2009 21:27 przez nano.92.)
nano jakby mieli dostawać maila od każdego usera który nie dostał 2-4 ptz to musiało by tam pracować conajmniej z 1000 osób.
Punkty dość czesto nie są naliczane dodawane. Choćbyś do nich napisał to i tak Ci odpowiedzą że nie masz się czym martwić a punkty są bezpieczne i są w ich bazie. Strona praktycznie dziennie plata figle tak więc trzeba być wyrozumiałym...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.