Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ponieważ pare osób pytało się mnie na priv jak pobrać plik, postanowiłem wkleic info tutaj :
Aby ściągnąć plik, musimy wejść w podany link, np. http://sharecash.org/download.php?file=507504 (plik z autouzupełnianiem na restock) i kliknąć Regular Download. Następnie pojawi nam się ramka w której wybieramy Enter for a chance to win real cash prizes!, a następnie będziemy musieli wypełnić ofertę. Każda oferta jest darmowa i na e-maila nie przysyłają żadnego spamu ! Więc nie musimy się martwić że zabiorą nam konto czy coś w tym stylu. Po wykonaniu oferty, powinno pojawić nam się okno do ściągnięcia pliku.
Mam to samo co przedmówca, tzn pobrałem jeden plik, a kiedy chcę pobrać coś więcej to wywala mi błąd w momencie jak klikam żeby wyświetliło ankietę i DUPA.