Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Ja chciałbym się dowiedzieć czy można nabić sobie punkty tworząc fikcyjne konta? Strona dopuszcza możliwość rejestracji kilku domowników z jednego komputera więc czy coś się stanie jak ktoś naprodukuje sobie kilka kont i nabije punkty?
<nie wiedziałem gdzie zamieści pytanie i dlatego umieściłem je tu>
(07-11-2009 00:53)xellos666 napisał(a): Witam. Ja chciałbym się dowiedzieć czy można nabić sobie punkty tworząc fikcyjne konta? Strona dopuszcza możliwość rejestracji kilku domowników z jednego komputera więc czy coś się stanie jak ktoś naprodukuje sobie kilka kont i nabije punkty?
<nie wiedziałem gdzie zamieści pytanie i dlatego umieściłem je tu>
raczej nic tym sposobem nie zdzialasz, wiele osob mimo iż wygralo nie otrzymało nagrody przyklad takiej sytuacji znajdziesz w dziale : NAGRODY->Oszustwo nie popłaca.
Proszę nastepnym razem zalozyć nowy temat i nie offtopicowac
"Each person within a household can have their own account" - "Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto", co by znaczyło że może być więcej niż jedna osoba na jedno stałe IP...hmm tylko ciekawe ile
(08-11-2009 02:38)xellos666 napisał(a): "Each person within a household can have their own account" - "Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto", co by znaczyło że może być więcej niż jedna osoba na jedno stałe IP...hmm tylko ciekawe ile
myśle ze około 5 osób to maximum
osobiscie nie mam nikogo z rodziny dodanego jednak znajomi wiem ze braci i siostry dodawali z jednego PC i nie wiązało sie o z żadnymi konsekwencjami.