Sprawdź:
Dawno, dawno temu, gdy byłem jeszcze młody i głupi, grałem w tibie (13-15lat~ miałem). Wiem co myślicie (EPIC FAIL), jednak oprócz no lajfowania po nocach nabyłem pare przydatnych umiejętności właśnie dzięki tibi od podstaw angielskiego (z tibijczykami z usa robiłem zadania domowe z angla) poprzez jezyki html,php i js- więc są i plusy tej "piekielnej gry":P Przejdzmy jednak do rzeczy dzięki Tibi poznałem również moje pierwsze macro nazywane TASKER - to właśnie dzięki niemu udało mi się w bierzącym restocku (kwiecien)zgarnąć bon na 100 funtów za 2400 ptz.
Co to robi i z czym to sie je ?
program symuluje ruchy muszki i klawiatury które nagramy.
na początku ustawiamy 3 hotkeye w zakladce keybord
playback - odtwarzanie
start recording- nagrywanie
stop recording- zatrzymanie nagrywania
jesli wlaczymy nagrywanie i wpiszemy np.
imie[tab]nazwisko[tab]adres[tab][tab]miasto[tab]kodpocztowy[tab]pl[tab]0048123123123[tab]
W opcjach taskera zaznaczamy AS FAST AS POSSIBLE.
co spawi że wcześniejsze dane które wpisaliscie wraz z przyciskiemi tab zostaną wpisane w ciągu setnej sekundy.
Wystarczy kliknac w pole imienia w zakladce redeem i kliknąc odpowiedneigo hotkeya.
Wlasnie dzieki takiemu prostemu skryptowi udało mi się zamówić nagrode.
Nie mówie że to najlepszy sposób(moze wydawac sie niektorym dziwny- jednak najwazniejsze ze jest skuteczny), jest to dobra alternatywa i pomyślałem że się z Wami nią podziele.
Myśle, że wkrótce opublikujemy jeszcze lepsze metody które w pełni pomogą zamówić nam upragnioną nagrode.
LINK DO TASKERA :
http://download.tibia.org.pl/index.php?a...file&id=12